پیوندها

 

 

 

 

آمار بازدید کنندگان
بازديدکنندگان اين صفحه: 2385
بازديدکنندگان امروز: 192
کل بازديدکنندگان: 111308
بازديدکنندگان آنلاين: 5
زمان بارگزاري صفحه: 0.7488 ثانيه
اخبار > راهنمای رژیم شناسان برای ارزیابی و مستندسازی


  چاپ        ارسال به دوست

راهنمای رژیم شناسان برای ارزیابی و مستندسازی

راهنمای رژیم شناسان  برای  ارزیابی و مستندسازی

هدف این کتاب ارائه‌ی جزئیات ارزیابی مراقبت‌های تغذیه‌ای بر اساس فرآیند مراقبت‌های تغذیه‌ای انجمن تغذیه‌ی آمریکا و ارائه‌ی اطلاعاتی در مورد جنبه‌های قانونی مستندسازی است. این کتاب بر آن است که همراه با دیگر منابع ارائه‌شده در خصوص مراقبت‌های تغذیه‌ای که توسط انجمن تغذیه‌ی آمریکا منتشر شده‌است، مورد استفاده قرارگیرد. باید به خوبی با این عبارت که «اگر کاری مستند و ثبت‌نشده‌است، پس آن کار انجام‌نشده‌است» آشنا باشید. این کتاب از بروز اشتباهات در فرآیند مستندسازی جلوگیری می‌کند.

هم‌چنین این کتاب مروری بر بیماری‌های شایع و اثر آن‌ها بر وضعیت تغذیه‌ای خواهدداشت و نیز اطلاعاتی شفاف در مورد داده‌های بیوشیمیایی و دسته‌بندی‌های دارویی مرتبط با سلامت و بیماری‌ها ارائه می‌کند. این کتاب شامل اطلاعات مهمی در مورد آموزش به بیماران مبتلا به  وضعیت‌های پزشکی ویژه و حروف اختصاری مرسوم در مراقبت‌های پزشکی می‌باشد.

 


١٤:١١ - 1396/05/13    /    شماره : ٢٧٤٦٥    /    تعداد نمایش : ٣٦